Skip to content
11. NETWERKBIJEENKOMSTEN

Netwerk-
bijeenkomsten

Nieuwjaarsbijeenkomst

Op 24 januari organiseerden we een nieuwjaarsbijeenkomst in Bond Park met Marjan Minnesma, milieu-activiste en directeur van Urgenda.

Bjorn Knapen

Foto: Bjorn Knapen

“Directeuren-maken-vuile-handen” dag Foto Boyd Smith Photo

Foto: Boyd Smith Photo

Directeuren-maken-vuile-handen-dag

Tijdens NL DOET, de grootste vrijwilligersactie van ons land, is voor de vijfde keer een “Directeuren-maken-vuile-handen“-dag georganiseerd onder het mom “Breda Doet!”. Na een lezing van Guido Braam over duurzaamheid gingen op 15 maart 2019 ruim 80 ondernemers/directeuren van onze partners aan de slag om de Singels van Breda te ontdoen van fietsen, bouwhekken en ander afval en zijn de oevers schoongemaakt. Met vereende krachten én de medewerking van Waterschap Brabantse Delta en de boten van Bootje Varen en ATEA groep werden de klussen geklaard.

Vitaliteit bij werknemers

In samenwerking met “Vitaal Breda” organiseerden we op 18 juni een bijeenkomst rondom het onderwerp “vitaliteit bij je werknemers”. Presentator Joep Schreuder en oud schaatskampioene Annamarie Thomas speelden hierin een hoofdrol.

Netwerkbijeenkomst Vitaal Breda Foto Boyd Smith Photo

Foto: Boyd Smith Photo

Betrokken Ondernemers 10 jaar_Boyd Smith Photo_NIK99216

Foto: Boyd Smith Photo

10 jaar Betrokken Ondernemers

Op 20 november 2019 vierden we ons 10-jarig jubileum met zo’n 400 gasten in Podium Bloos. De Bredase cabaretier Guido Weijers verzorgde een keynote “Geluk”. Met medewerking van Burgemeester Paul Depla, Presentator/zangeres Angela van Rijthoven, de Rooi Pannen, Curio, DJ Play Mobiel e.a. was het bijzondere en leuke avond waar we vele leuke, positieve reacties over hebben ontvangen.

“Graag wil ik jou bedanken voor een hele leuke en onderhoudende avond. Ongelofelijk knap dat jullie dit zo voor elkaar hebben gekregen. En op naar de volgende 10 jaar. Komt zeker goed. Ik vond het een eer om aanwezig te mogen zijn. Tot snel weer.”

Thea Kremers
Kremers advocaten

“Prachtige bijeenkomst. Van locatie, lied, Guido Weijers tot de hapjes…. het klopte gewoon. Complimenten voor wat je gisteren maar ook zeker de afgelopen 10 jaar met je clubje hebt neergezet!”

Sandra van Es-van der Mast
Van Oers Accountants

Meet & Match ontbijtbijeenkomsten

Op 11 april 2019 is de achttiende Meet & Match-ontbijtbijeenkomst in Hotel Nassau georganiseerd. Zo’n 230 vertegenwoordigers van bedrijven, gemeente en maatschappelijke instellingen ontmoetten elkaar. Er werden 78 matches gesloten met een maatschappelijke waarde van ruim € 85.000.

Op 29 oktober 2019 vond de negentiende Meet & Match-bijeenkomst plaats, dankzij de welwillende medewerking van het Optisport Leisure Center. Ruim 200 vertegenwoordigers van bedrijven, maatschappelijke instellingen en gemeente kwamen bijeen. Wethouder Daan Quaars opende deze Meet & Match. Het resultaat van dit evenement: 70 matches met een maatschappelijke waarde van bijna € 80.000.

Meet_Match Optisport Leisure Center Foto Boyd Smith Photo

Foto: Boyd Smith Photo

Betrokkenheid bij bijeenkomsten van derden

Onze partners genoten korting op de entree bij de Business Awards Baronie van Breda, hadden gratis toegang tot de regionale business boost van ING bank met als gastspreker Rico Verhoeven en gratis toegang tot een bijeenkomst in de Grote Kerk van Breda met Eurocommissaris Frans Timmermans.

NAC-Utrecht_Gemeente Breda_BOB Fotografie

Foto: Betrokken Ondernemers Breda